Geen categorie

Druk doende

De scholen zijn alweer ruim een maand begonnen en de lessen gaan weer lekker door. Inmiddels heb ik bijna iedereen uit de wachtrij een plekje kunnen geven!

Met de band Dynamic Gentlemen (een like wordt altijd gewaardeerd) gaat het fantastisch. Onderstaand een korte impressie van ons optreden op 1 september. Wat een geweldige avond en wat een heerlijk publiek.

Afgelopen weekend speelden we opnieuw bij Geoff’s en die week daarvoor hadden we een last-minute gig bij The Waterhole.

Volgende gigs die gepland staan:
– Vrijdag 2 november vanaf 20 uur in The Waterhole Amsterdam (gratis tot 21 uur, daarna 3 euro)
– Zaterdag 1 december vanaf 21 uur in Café Joppe Aalsmeer (gratis)

Wees welkom!

Korte update!

De laatste maanden vind ik nauwelijks tijd voor het schrijven of verder uitwerken van eigen muziek, laat staan voor het bijhouden van een website. Maar het is alweer bijna een half jaar geleden sinds mijn laatste bericht, dus tijd voor een korte update.

Alles gaat eigenlijk gewoon goed. Qua gezondheid, het geven van muzieklessen en ook zeker met de band. Hiermee stond ik 2 weken geleden nog in The Waterhole, Amsterdam en volgende week spelen in De Paap, Den Haag. Hier een korte terugblik op ons laatste optreden:

Voor meer info en volgende optredens kun je ons trouwens volgen via Facebook!
We spelen trouwens ook privéfeesten, waarbij we de muziek in overleg wordt afgestemd op de gelegenheid. Variërend van Ed Sheeran tot AC/DC.

Misschien tot snel, maar waarschijnlijk tot over een maand of 6.

De scholen zijn weer begonnen

Wat een geplan is het weer. De scholen zijn wéér begonnen – vanaf morgen althans – en daarmee het schuiven in m`n lesrooster – sinds deze week.

Dinsdag een bandrepetitie. Donderdag een avondvullend optreden bij de Waterhole, waar ik met Dynamic Gentlemen opnieuw het podium beklim. Voor meer info over dat event, check deze link.

‘Achter de schermen’ hebben we druk gewerkt aan nummers van o.a. Foo Fighers en Artic Monkeys. Ondertussen geoefend op m`n slagpartijen en een hoop nieuwe gitaaroefeningen uitgewerkt. Nieuwe songs zitten er weer aan te komen en de eerste inschrijvingen voor bandcompetities zijn verstuurd.

Kortom: het leven gaat door en muziek is de rode draad.

Live in Laren

Het is weer druk in muziekland. Zojuist een optreden gespeeld, samen met Jeroen Groen en speciale gastzangeres Dana Raadschelders!

Volgend weekend reizen we, met Dynamic Gentlemen Oostwaarts voor een optreden dat als thema Buddy Guy heeft. Helemaal in de bluessfeer, zullen wij ons hoogstwaarschijnlijk ook aan aan een van zijn werken wagen. Meer info vind je op de facebookpagina van Brinkhuis Live.

Zingen in Europa

Eerder dit jaar werd ik benaderd door de ouders van Laudine uit Kudelstaart. Een jonge zangeres die wilde deelnemen aan het Junior Songfestival. Samen met haar heb ik het liedje ‘zingen in Europa’ geschreven. Doorgaans ben ik niet pro-commerciële-talentenjachten, maar dit is een leuke deelneemster, met een gaaf lied. Vind jij het ook een leuk nummer: stem op haar via deze link.

Terugblik Kunstroute 2013

Kunstroute 2013 was erg leuk. Ondanks het weer, wat beter was voorspeld, was de aanloop prima. Op zaterdag kwam men echt op willekeurige tijdstippen waardoor we bijna de hele middag aan het musiceren zijn geweest. Zondag leken er meer mensen naar het programma te hebben gekeken. Om 15:00 uur stond het zowaar ‘vol’.

Hedwigh en ik hebben dus 4 nummers voorgedragen waarvan zij de tekst, en ik de muziek heb geschreven.
Onderstaande ‘Choosing’ is daar één van.