2013

Meet ’n Greet met Willeke Alberti

Dit was een bijzondere dag. Willeke Alberti, die momenteel met haar nieuwe theatershow het hele land door reist trad ditmaal op in Crown Theater Aalsmeer. Na afloop van haar show was een meet ’n greet sessie gepland. Mij werd gevraagd of ik tijdens deze gelegenheid wilde optreden. Toen ik (ook) was uitgespeeld heb ik haar ontmoet. Echt een leuk, warm persoon!

Hier een videootje van mijn bijdrage aan deze dag.

Zang- en Songwriting lessen bij Club Cultuur

Afgelopen week werd ik benaderd door de initiatiefnemers achter Club Cultuur, Lisse. Vanuit Club Cultuur worden ondermeer lessen en workshops gegeven in dans (salsa en disco), DJ en nu ook zang- en songwriting. Laatstgenoemde zal ik per half november voor mijn rekening nemen.

Deze les wordt gegeven in groepsverband (een kleine groep, beneden de 6 personen) zal plaatsvinden op dinsdagavond vanaf 21:00 uur. Deze workshop kun je volgen voor de introductieprijs van 12 euro 50 per les; anderhalf uur. Interesse? Check ClubCultuur.com!

Show must go on

Afgelopen vrijdag zouden we met Dynamic Gentlemen voor het eerst het podium betreden. Vervelend was echter dat Jeroen (gitarist) en ik het allebei ‘behoorlijk te pakken hadden’. Flink aan de vitamines en de avond zelf op pijnstillers alles proberen te geven. Hier de opening van de show.

Terug op de planken

We zijn nu alweer 2 maanden intensief aan het repeteren met Dynamic Gentlemen. En dan binnenkort ‘voor het eggie’. Volgende maand staan er 3 optredens gepland. De kick-off zal zijn in P60 Amstelveen. De hele avond wordt op video vastgelegd en later ge-edit.

Voor meer info, bezoek onze website dynamicgentlemen.com/events (linkt opent in nieuw scherm).

Een nieuw begin: Dynamic Gentlemen

Zojuist is officieel het einde van mijn band Instant Rush aangekondigd. Via facebook lieten we het volgende weten.

“In de vroege zomer van 2013 hebben Rick(gitaar) en Dennis(bas) hun vertrek uit Instant Rush aangekondigd. Hoofdzakelijk door muzikale verschillen. Wij bedanken ze nogmaals voor hun bijdrage en inzet in de afgelopen jaren.
       Na goed overleg hebben wij, de drie overige bandleden besloten deze muzikale reis samen te vervolgen. Vanaf dat moment zijn we ook direct aan de slag gegaan om zo snel mogelijk weer op het podium te komen. We hadden behoefte aan een nieuwe start; het begin van Dynamic Gentlemen.

Met deze collage blikken we nog eenmaal terug aan een mooie tijd met Instant Rush.”

De afgelopen maanden zijn wij heel druk geweest om een ‘doorstart’ te kunnen maken. Een nieuwe bassist, een nieuwe naam, een nieuwe look. We zijn ook meteen weer aan de slag gegaan met eigen muziek.
Dit is ons eerste nummer:

Zie ook onze nieuwe website www.dynamicgentlemen.com,
onze facebookpagina facebook.com/dynamicgentlemen
en ons youtube kanaal youtube.com/dynamicgentlemen

Terugblik Kunstroute 2013

Kunstroute 2013 was erg leuk. Ondanks het weer, wat beter was voorspeld, was de aanloop prima. Op zaterdag kwam men echt op willekeurige tijdstippen waardoor we bijna de hele middag aan het musiceren zijn geweest. Zondag leken er meer mensen naar het programma te hebben gekeken. Om 15:00 uur stond het zowaar ‘vol’.

Hedwigh en ik hebben dus 4 nummers voorgedragen waarvan zij de tekst, en ik de muziek heb geschreven.
Onderstaande ‘Choosing’ is daar één van.