2016

Is dit nu later?

Soms gebrek aan tijd, vaker aan prioriteit. Het komt er de laatste tijd weinig van om zelf opnamen te maken. Ik noem het bewust geen goed voornemen, want dan is het vrijwel zeker gedoemd te mislukken, maar ik wil dit jaar toch weer wat meer nummers op youtube knallen. Een aardig begin is er. Ik heb in de afgelopen 3 dagen ook 3 opnames gemaakt. 2 covers en een eigen compositie.

Hierbij de meest recente upload. Is dit nu later van Stef Bos. Ik hoorde `m laatst weer op de radio voorbij komen en letterlijk kippenvel.

De andere nummers en meer zijn te vinden op mijn youtube-kanaal!

… and a happy new year

De eerste werkweek van 2016 zit er weer op. Na een bewogen vakantie met veranderingen binnen beide bands. Daarover heb ik eerder nog niet geschreven meen ik, maar sinds een paar maanden ben ik ook actief als pianist en vocalist in een popband. Ons eerste optreden was tijdens Bourgondisch Breda in de grote kerk. Een leuke ervaring op een bijzondere locatie! Wellicht hierover later een update, want er zijn video’s gemaakt.

Ook noemenswaardig op muzikaal gebied was de musical Jesus Christ Superstar, met Ted Neeley. Ted Neeley, de oorspronkelijke acteur uit de film. Inmiddels op een leeftijd van 72. Stond daar. En blies tijdens Gethsemane de complete zaal omver. Wat een held! Trouwens ook credits voor Andrew Lloyd Webber, die alle muziek van deze Rockopera heeft geschreven.

Tijdens de inhaallesdag heb ik samen met een sympathieke, gemotiveerde leerling uit Oude Wetering, een cover gespeeld van dit vrolijke Kerstnummer. Deze jongen was al even goed op weg met het lezen van tabs, maar na de zomer zijn we ook begonnen met samenspel ter bevordering van het ritmische gevoel. Ook dat pakte hij erg goed op.

Tot slot wens ik iedereen – al ´mag´ het vast niet meer – een goed, gezond en muzikaal 2016!