… and a happy new year

De eerste werkweek van 2016 zit er weer op. Na een bewogen vakantie met veranderingen binnen beide bands. Daarover heb ik eerder nog niet geschreven meen ik, maar sinds een paar maanden ben ik ook actief als pianist en vocalist in een popband. Ons eerste optreden was tijdens Bourgondisch Breda in de grote kerk. Een leuke ervaring op een bijzondere locatie! Wellicht hierover later een update, want er zijn video’s gemaakt.

Ook noemenswaardig op muzikaal gebied was de musical Jesus Christ Superstar, met Ted Neeley. Ted Neeley, de oorspronkelijke acteur uit de film. Inmiddels op een leeftijd van 72. Stond daar. En blies tijdens Gethsemane de complete zaal omver. Wat een held! Trouwens ook credits voor Andrew Lloyd Webber, die alle muziek van deze Rockopera heeft geschreven.

Tijdens de inhaallesdag heb ik samen met een sympathieke, gemotiveerde leerling uit Oude Wetering, een cover gespeeld van dit vrolijke Kerstnummer. Deze jongen was al even goed op weg met het lezen van tabs, maar na de zomer zijn we ook begonnen met samenspel ter bevordering van het ritmische gevoel. Ook dat pakte hij erg goed op.

Tot slot wens ik iedereen – al ´mag´ het vast niet meer – een goed, gezond en muzikaal 2016!