Korte update!

De laatste maanden vind ik nauwelijks tijd voor het schrijven of verder uitwerken van eigen muziek, laat staan voor het bijhouden van een website. Maar het is alweer bijna een half jaar geleden sinds mijn laatste bericht, dus tijd voor een korte update.

Alles gaat eigenlijk gewoon goed. Qua gezondheid, het geven van muzieklessen en ook zeker met de band. Hiermee stond ik 2 weken geleden nog in The Waterhole, Amsterdam en volgende week spelen in De Paap, Den Haag. Hier een korte terugblik op ons laatste optreden:

Voor meer info en volgende optredens kun je ons trouwens volgen via Facebook!
We spelen trouwens ook privéfeesten, waarbij we de muziek in overleg wordt afgestemd op de gelegenheid. Variërend van Ed Sheeran tot AC/DC.

Misschien tot snel, maar waarschijnlijk tot over een maand of 6.

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.