Bohemian Rhapsody

Mijn website, zo zie ik net, loopt behoorlijk achter. Dit is niet het moment om dáár verandering in te brengen. Wel is het tijd voor een muzikale update: In de afgelopen voorjaarsvakantie ben ik begonnen met het instuderen van het totale Bohemian Rhapsody. Een hoop gepuzzel, maar uiteindelijk best heel vruchtbaar. Ik heb namelijk voor het eerst sinds tijden weer echt iets zitten oefenen achter de piano. En nu zit het 6 minuten durende topstuk (voor altijd?) in het hoofd. Vandaag heb ik een opname gemaakt van de laatste anderhalve minuut.

Solo-optredens doe ik de laatste tijd nauwelijks meer. Ik beleef veel meer lol aan mijn favoriete rockkwartet Dynamic Gentlemen, waarmee we op dit moment bezig zijn met het uitwerken van een aantal strakke medleys en het herschrijven van een eigen nummer!