Muziekles Aalsmeer (e.o.)

 
Muziek: een passie om te delen
Sinds 2009 geef ik zang- en pianolessen. Kort daarna ben ik ook begonnen met het geven van gitaar- en drumlessen. Het lesgeven is ontstaan uit mijn passie voor muziek en mijn affectie met het onderwijs. De ervaring leert me dat motivatie de sleutel is tot een snelle, plezierige vooruitgang.

Ik geef les zowel aan huis als bij mij thuis, in Aalsmeer. Leerlingen onder de 21 betalen voor een les van 30 min. 16 euro 50, daarna betaal je 20 euro (incl. btw, excl. eventuele reiskosten*). Voor kinderen tot tien jaar is een half uur vaak zat. Na die leeftijd wordt vaak gekozen voor een les van 3 kwartier tot een uur, maar dat is natuurlijk geheel aan de leerling zelf.

Les op maat
De manier waarop ik les geef stel ik af op de leerling. Met welk lied wil jij aan de slag?! Akkoorden, ritmes, specifieke technieken, begeleidingspartijen, een eigen nummer schrijven, noem maar op.

Over mij
Tijdens mijn middelbare schooltijd ontdekte ik hoe leuk het was om zelf muziek te creƫren. En dat heeft me nooit meer losgelaten. In 2011 heb ik mijn studie aan de Pabo stopgezet en ben ik mij gaan richten op het maken van en doceren in muziek. Sinds 2012 ben ik fulltime actief als muziekdocent. En wat een heerlijk beroep is dat!

Verder ben ik ervaren en beschikbaar als:

Bij interesse of voor vragen kunt u vrijblijvend contact opnemen.
KVK-nummer: 55460119

Wellicht tot ziens!

*Eventuele reiskosten zijn bepaald o.b.v. reistijd vanaf de Hornmeer Aalsmeer: Aalsmeer: 5 euro; Kudelstaart, Aalsmeer Oost: 7,50 euro; De Kwakel, Uithoorn, Amstelveen Westwijk, Rijsenhout: 10 euro; Hoofddorp, Amstelveen Centrum, Vinkeveen, Roelofarendsveen: 15 euro; Alphen a/d Rijn, Amsterdam, Kockengen: 20 euro.

reviews